Autor: Kaubandus.ee • 15. juuli 2021

Venipak soovib viia Balti e-poodnikud Euroopale lähemale

Pandeemia oludes suutis Venipak Grupp tänu tegevuse edukale ümberkujundamisele saavutada tulude kiire kasvu. Esialgsetel andmetel kasvas Baltimaades tegutseva pakiveoettevõtte esimese poolaasta käive ligi 40 protsenti, ulatudes ligi 25 miljoni euroni. Investeeringutega uudsetesse komplekteerimisteenustesse soovib ettevõte viia ka Eesti ja teiste Balti riikide e-poodnikke Euroopa turule lähemale.
Justas Šablinskas
Foto: Venipak

Venipaki tegevjuhi Justas Šablinskase sõnul on tänapäeval üks olulisimaid samme äri- ja erakliendikogemuse tugevdamisel investeering komplekteerimisteenustesse. „Näiteks komplekteerimiskeskuse põhiülesanne on e-kaupluste varude haldamine, hoidmine, tellimuste saatmine otse klientidele ja/või jaemüüjatele ning müüjate abistamine kogu selle elutähtsa, kuid sageli keerulise toimingu haldamisel. Selle asemel, et pakke poest tellijateni transportida, saab pakiveoettevõte ise hoida e-poe varusid, neid pakendada ja klientideni toimetada,“ ütles Šablinskas Venipaki teates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700