Autor: Kaubandus.ee • 20. juuli 2021

Kaupmeeste Liiduga liitusid viis suurt kaubandusettevõtet

Kaupmeeste Liiduga liitus 2021 esimesel poolaastal viis uut ettevõtet. Liidu uued liikmed tegutsevad väga erinevates kaubandussegmentides – mööblist ja ilust rõivaste, toidu ning kinnisvaraarenduseni.
Astri Grupp liitus Kaupmeeste Liiduga
Foto: Liis Treimann

Kaupmeeste Liidu tegevjuhi Nele Peili sõnul on koroonakriis näidanud, kui oluline on erialaliitude roll sektori esindamisel ja kokkulepete sõlmimisel. „Mida laiemat ringi ettevõtteid esindame, seda nähtavamad ja mõjuvamad meie sõnumid ja mõju turul on. Koos suudame kaitsta nii kaupmeeste huve kui ka leppida kokku ühises käitumises, kuidas kaitsta Eesti inimeste tervist või hoida näiteks keskkonda,“ ütles Peil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070