Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2021

Enamik eestlastest sooviks turul näha rohkem kaubakappe

Eestlaste seas on huvi kaubakappide kasutamise vastu suur, kuid soovitakse, et need asuks inimese kodule lähemal, et toitu oleks mugavam peale võtta, näitavad jaekaubandustehnoloogia ettevõtte StrongPoint tellitud ja uuringufirma Norstat läbiviidud uuringu tulemused.
Huvi kaubakappide kasutamise vastu on suur.

„Tulemuste kohaselt oleks 56% eestlastest huvitatud kaubakapi kasutamisest. See protsent on kolme Balti riigi võrdluses ka kõige kõrgem. Lisaks 15% tõi välja, et nad kasutaksid kaubakappi igal juhul ja 56%, et kasutaksid seda võimalust aeg-ajalt. Siin on kindlasti oluline märkida, et hetkel on Eestis võimalik kaubakappi kasutada vaid Tallinnas ja Harjumaal, seega ei ole paljud eestlased saanud veel lahendusega täpsemalt tutvuda,“ sõnas StrongPoint Baltikumi tegevjuht Rimantas Mažulis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757