Autor: Kaubandus.ee • 16. august 2021

Tallink otsib uue shuttle laeva MyStar pardakauplustesse uusi ja põnevaid Eesti tooteid

Tallink Duty Free otsib eelmisel neljapäeval, 12. augustil, Soomes Rauma laevatehases ristitud ja vette lastud Tallink Grupi uue shuttle laeva MyStar pardakauplusesse uusi ja põnevaid Eesti tooteid, millega reisijaid üllatada ning Eesti toodangu mitmekesisust näidata.
MyStar pardakauplus

Uus laev alustab opereerimist Tallinna-Helsingi liinil järgmise aasta teises kvartalis ning ettevõte tegeleb juba praegu aktiivselt Läänemere uusima ujuva kaubamaja sortimendi ja valiku kokkupanekuga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700