Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2021

Uus Eesti lasteriiete tootja lubab riided pärast kandmist tagasi võtta

Eestis alustas tegevust uus lastemoe bränd Minimene, mis pakub võimalust ostetud rõivad poodi tagasi müüki saata, kui lapsed on neist välja kasvanud.
Foto: MARILIN LEENURM

Minimene kaubamärgi käivitanud Mari Laja sõnul liiguvad lasteriided sageli edasi pere sees või sõprade ringis, ent paljudel ei ole riideid kellelegi edasi anda ning ei taheta ka ise tegeleda nende müügiga kuulutuste kaudu veebis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700