Autor: Kaubandus.ee • 26. august 2021

Uuring: enamik eestlastest kasutab sularaha vähem kui 100 eurot kuus

Ligi veerand (23%) eestlastest ütles sel kevadel, et nad ei teinud eelneval kuul ühtegi makset sularahas. Seda on ligi kaks korda enam kui Lätis (13%) ja Leedus (12%), selgus Swedbanki tellitud uuringust.
Foto: Pixabay.com

Keskmiselt iga teine vastanu kasutas sularaha kuni 25 protsendil tehingutest. Kõik tehingud tegi sularahas 0,4% küsitluses osalenud eestlastest ning 3% lätlastest ja leedulastest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070