Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2021

August näitab toidukaupade e-ostlemise kiiret kasvu

Barbora.ee tegevjuht Kirke Pentikäineni sõnul võib kogu augustikuu kokkuvõttes prognoosida kogu toidukaupade e-müügis ligi kolmandiku võrra kasvu võrreldes aasta algusega.
Kirke Pentikäinen

Loetud päevad tagasi avaldas Kantar Emor e-kaubanduse uuringu ülevaate, mille kohaselt on vahepealsete kuude tagasilangusega võrreldes taas väikest e-ostlemise tõusu näha. Suvisest tagasilangusest ei saa aga sealjuures rääkida toidu- ja esmatarbekaupade e-ostude puhul. See trend on püsinud aktiivne kogu viimasel poolaastal ning näitab meie andmetel juba jõudsat tõusu alates augustist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700