Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2021

Moekaupade veebiplatvorm Zalando liitub Saksa börsiindeksiga DAX

Ka Eestis tegutsev veebiplatvorm Zalando SE liitub alates 20. septembrist DAXiga (Deutsche Aktienindex ehk Saksamaa Aktsiaindeks). Otsuse avalikustas möödunud reedel Qontigo globaalne indeksikoostaja STOXX Ltd.
Zalando logo ettevõtte peakontori uksel Berliinis.
Foto: HANNIBAL HANSCHKE, Reuters/Scanpix

DAX on juhtiv Saksamaa aktsiaturuindeks, mis kajastab Saksamaa suurimaid börsil noteeritud äriühinguid. Euroopa moe- ja elustiili platvorm Zalando, mis on Eestis tegutsenud alates juulist, liitub Saksamaa kvaliteetaktsiate võrdlusindeksiga 13 aastat pärast asutamist, olles olnud MDAXi koosseisus alates 2015. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700