Autor: Kaubandus.ee • 15. september 2021

DPD laiendab võrgustikku: sügisega 50 uut ja 40 laiendatud pakiautomaati

DPD Eesti jätkab alates septembri teisest poolest oma pakiautomaatide võrgustiku laiendamisega. Eesti eri paigus paigaldatakse 50 uut pakiautomaati ning lisaks laiendatakse 40 juba olemasolevat pakiautomaati.
DPD pakiautomaat.
Foto: Andras Kralla

„Alles augustis saime valmis oma eelmisel aastal alanud 100 uue pakiautomaadi paigaldamise projektiga. Kuna aga nõudmine on suur, siis alustame nüüd septembris kohe uue tööga, mille raames paigaldame üle Eesti juurde veel 50 uut pakiautomaati ning lisaks laiendame ehk ehitame suuremaks 40 olemasolevat pakiautomaati,“ märkis DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070