Autor: Merilin Merila • 20. september 2021

Mis saab ABC Kinga ja SHU tühjadest poeruumidest?

Mõni aeg tagasi teatas Tallinna Kaubamaja Grupp, et ABC Kinga ja SHU füüsilisi kauplusi hakatakse järjest sulgema. Selle tagajärjel saavad kaubanduskeskused endale ruumi juurde, kuhu saaks kolida kas mõni uus kauplus, restoran või hoopis midagi muud. Mida keskused siis uute pindadega ette võtta plaanivad?
Foto: Liis Treimann

Pärnu Port Arturi kaubanduskeskuse tegevjuht Mari-Liis Lembit ütleb, et 2022. aasta esimeses kvartalis avab uksed Weekend Shoes kauplus, mis on uue kontseptsiooniga ning üle 700 m² suur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070