Autor: Kaubandus.ee • 22. september 2021

Kesko Senukai Digital suurendab uue kesklaoga tarnevõimekust kaks korda

Internetikaubamaju 1a.ee ja K-rauta opereeriv Kesko Senukai Digital avas pandeemiakriisiga kaasnenud hüppelisest e-kaubanduse kasvust ja tarbimisharjumuste muutusest tingitult ning peatselt saabuvaks pühadeperioodiks valmistudes Riia lähistel uue kogu Baltimaid teenindava kesklao. See annab senisest suurema tarnekindluse ja tõstab ettevõtte tellimuste täitmise võimekuse ligi kahekordseks.
K-rauta ehituspood.
Foto: Andras Kralla

COVID-19 kriisiga kaasnenud muutused globaalsetes tarneahelates on toonud e-kaubandusse täiesti uue olukorra, kus kaupleja peab senisest enam rõhku panema piisava laoseisu ning klientide häireteta ja sujuva teenindamise tagamisele, märkis Kesko Senukai Digitali logistikajuht Kęstutis Statulevičius.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070