Autor: Merilin Merila • 8. oktoober 2021

Kristian Kalgan: Gardesti aianduskeskus kasvas vaatamata pandeemiale hästi

Koroonapandeemiast hoolimata suutis Gardest jalule jääda ja hakkama saada. Ettevõtte juhatuse liikme Kristian Kalgani sõnul on neil küll veel endiselt arenemisruumi, kuid siiski võib viimaste aastate majandustulemustega rahule jääda.
Foto: Pressimaterjalid

Kodu- ja aianduskeskus Gardest avati 2018. aasta aprillis, millest üks aasta kulus juhatuse liikme Kristian Kalgani sõnul sisseelamisele ja tuntuse kogumisele. „2019. aasta oli juba arvestatava käibekasvuga aasta. 2020. aastal kasvasime koroonaviirusest hoolimata või õigem oleks ütelda, et kasvasime „tänu“ pandeemiale. Inimesed ei pääsenud reisima ja kindlasti avaldas see positiivset mõju kõigele, mis seotud kodu- ja aiandustoodete tarbimisega,“ ütleb Kalgani.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700