Autor: Johanna Adojaan • 30. september 2021

Uue Bolti hämarpoe eesmärk on jõuda iga kliendini

Eesti esimesed Bolti hämarpoed asuvad Tallinnas ja Tartus.
Foto: Bolt
Nüüd saab noppida Bolti suvelõpu 600 miljoni eurose rahasüsti esimesi vilju - Bolt Marketi nimeline hämarpoodide teenus on saadaval Eesti kahes suurimas linnas, kirjutab foundMe.

Bolti hämarpood on eemaldanud enamiku tavalise jaemüügiga kaasas käivatest kuludest ja protsessidest - näiteks kasutavad nad vähem ruumi ja ei pea nii palju disaini investeerima, kuna kliendid ju poes ringi ei jaluta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070