Autor: Kaubandus.ee • 4. oktoober 2021

Smartpost paigaldab väikelinnadesse temperatuurikindlaid pakimajakesi

Smartpost laiendas pakiautomaatide võrgustikku kümnesse Eesti väikelinna. Ööpäev läbi avatud pakimajakestes on võimalik tänu Cramo erilahendusele saata ka temperatuuritundlikke pakke.
Pakimajake Abja-Paluojal.
Foto: Itella

Esimesed kümme pakimajakest on avatud väiksemates linnades kohalike kaupluste juures. "Smartposti eesmärk on pakkuda hästi kättesaadavat pakiautomaatide võrgustikku üle kogu Eesti. Seega laieneme ka väiksematesse piirkondadesse, et paki saatmine ja saamine oleks võimalikult mugav. Seejuures ei tee me allahindlust kvaliteedi arvel – ka edaspidi on Smartpostiga saadetud pakid külma ja kuuma eest kaitstud," ütles Smartpost Itella pakiveoteenuste direktor Rauno Parras.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070