Autorid: Martin Johannes Teder, Pille Ivask • 7. oktoober 2021

Porto Franco laenab aina juurde

Porto Franco ehitus.
Foto: Liis Treimann
Korruptsiooniskandaali keskmesse sattunud uhke kinnisvaraarenduse Porto Franco laenukoormus tõusis eelmisel aastal märkimisväärselt.

Porto Franco avaldas eelmise majandusaasta aruandes, et laenas mullu endaga seotud ettevõtetelt ning teistelt firmadelt kokku 22,1 miljonit eurot. Laenatud raha sisse mahtus ka riigilt saadud 10,5 miljoni euro suurune riigiabi esimene osamakse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700