Autor: Kristjan Ojang • 11. oktoober 2021

Gross: konkurents on karm, aga meil on oma trumbid

Oleg Gross räägib lähiaja laienemisplaanidest, kaubanduskettide vahelisest konkurentsist ning Rakvere kesklinna rajatavast hiiglaslikust keskusest. Intervjuu tegi Lääne-Virumaa Uudiste ajakirjanik Kristjan Ojang.
Oleg Gross ja Georg Gross. Kas noorem põlvkond on valmis juhtimist üle võtma?
Foto: Sten Semjonov

Vestlusse kaasasime ka Oleg Grossi mantlipärija Georg Grossi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700