Autor: Tarmo Toiger • 14. oktoober 2021

Muutused kaubanduses: millised ja mis põhjusel?

Täna on õige hetk teha jaekaubanduse kokkuvõtteid. Pärast suuri COVID-19 põhjustatud turu raputusi tasub analüüsida, mis on jaekaubanduse äris toimumas ning kuidas turul süvenevad muudatused kauplejaid mõjutavad.
KPMG Baltics OÜ juhtimisnõustamise ja tehnoloogia valdkonna juht
Foto: Erakogu

Muudatused kaubanduses algasid oluliselt varem, kui kogu turg sai COVID-19 epideemiast haaratud. Natuke globaalseid numbreid. Ennustame, et e-kaubanduse keskmine kasv saab olema 17% kuni aastani 2024. Järgmine kiirema kasvuga jaesektor on discounter aastase käibekasvuga vaid 3,7% (CAGR). Kõik teised poeformaadid ja kauplejad kasvavad veelgi vähem aastas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700