Tarmo Noop andis ülevaate joogitööstuse senisest olukorrast. Suurimateks valukohtadeks on siseturu ja kasumi vähenemine.

- A. Le Coqi juht Tarmo Noop.
- Foto: Raul Mee
A. Le Coqi juht Tarmo Noop toob välja statistikat 2020. aastast, ning juhib tähelepanu sellele, et joogitööstus pole suutnud seni korralikku kasumit teenida, kuid see on teadupärast ettevõtte vereringe osa. “Kui sul pole kasumit, siis sa ei suuda investeerida, tootearendusse panustada, pole võimalik palkasid tõsta jne,” ütleb Noop.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Pirita
Selver tähistab 25. sünnipäeva olulise lülina Selveri kaubandusketis. Algselt väikesel pinnal silmapaistvat käivet tekitanud kauplus on tänaseks kasvanud mereäärse piirkonna tõmbekeskuseks ning katsetanud innovatsioone, mis hiljem kogu jaekaubandust kujundasid.