Autor: Merilin Merila • 22. oktoober 2021

Tarmo Noop: joogitootjad võiksid olla väga õnnelikud, kuid paar tõrvatilka on ikkagi meepotis

Tarmo Noop andis ülevaate joogitööstuse senisest olukorrast. Suurimateks valukohtadeks on siseturu ja kasumi vähenemine.
A. Le Coqi juht Tarmo Noop.
Foto: Raul Mee

A. Le Coqi juht Tarmo Noop toob välja statistikat 2020. aastast, ning juhib tähelepanu sellele, et joogitööstus pole suutnud seni korralikku kasumit teenida, kuid see on teadupärast ettevõtte vereringe osa. “Kui sul pole kasumit, siis sa ei suuda investeerida, tootearendusse panustada, pole võimalik palkasid tõsta jne,” ütleb Noop.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070