Autor: Merilin Merila • 27. oktoober 2021

Selver avab uue hüpermarketi üllatavas asukohas

Selver avab tuleva aasta lõpus uue hüpermarketi, millel on brutopinda 6000 ruutmeetrit. Kauplus avatakse Kurna külas, Tallinna ringtee äärde tekkivas kaubanduspargis.
Priisle Selveri visuaal.
Foto: Hendrik Osula

Selveri uus hüpermarket rajatakse samuti järgmisel aastal avatavasse Tallinna IKEA kaupluse lähedale. „Kaupluse avamise idee ega poe asukoha soov ei tule enamasti sellise projekti puhul kunagi kaubandusketilt endalt vaid ikka arendajalt, kes ka seda arendust veab. Antud juhul on IKEA krundil korraga kaks arendajat – üks arendab IKEA kaubamaja, mille hoonemaht on juba püstitatud, ja teine IKEA kõrvale tekkivat kaubandussünergiat, mille üks osa on Selver. Ent sinna on tulemas veel ka teisi kaubanduspindu. Kogu kaubanduspargi kontseptsioon on pakkuda preemium-kaubandust. See on ka peamine põhjus, miks osutus Selver väljavalituks antud arenduses oma kaubanduspind avada, ütleb Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070