Autor: Personaliuudised.ee • 29. oktoober 2021

Circle K tõstab klienditeenindajate palka: töötasu küündib nüüdsest 1300 euroni

Alates 1. novembrist tõusevad Circle K klienditeenindajate palgad 6% võrra. Tallinna ja Harjumaa piirkonna klienditeenindaja töötasu ulatub 1300 euroni, kirjutab personaliuudised.
Piret Kask
Foto: kaupo kikkas

Circle K Eesti personalijuht Piret Kask ütles, et ettevõte viib igal aastal läbi palgarevisjoni, mille käigus tagatakse, et kõigi ametikohtade palgad oleksid konkurentsivõimelised ja vastaksid turu tasemele. „Oleme ettevõtte motivatsioonipaketi puhul olnud alati väga läbipaistvad ja näitame ühena vähestest tööandjatest oma tööpakkumistes alati ka oodatava töötasu suurust. Kuigi üha enam hindavad kandidaadid ettevõtte väärtusi, töökeskkonda ja juhtimiskultuuri, siis on ka palganumber jätkuvalt väga oluline motivaator,“ sõnas Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070