Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2021

Zalando näitab III kvartalis tugevaid tulemusi

Zalando jätkab strateegilise tegevuskavaga ja näitab III kvartalis tugevaid tulemusi.
Foto: Zalando

Zalando kaastegevjuht Robert Gentz kommenteerib: “Sellel aastal oleme teinud tugeva arengu kõikides strateegilistes valdkondades. Samas on fookus alati olnud meie pikaajalisel visioonil ja tõeliselt jätkusuutliku platvormiäri ehitamisel, et jõuda GMV-ga 2025. aastaks 30 miljardi euroni. Vaatame kindlustundega aastasse 2022 – meil on käsil mitmed strateegilised algatused, mis valmistavad põnevust nii meie klientide kui ka partnerite jaoks ning aitavad edasi liikuda jätkusuutlikkust puudutavate eesmärkidega.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070