Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2021

Galerii: Lartusi avas uue sisustuskaupluse ja kauaoodatud jõuluhooaja

Omanäoline kodu- ja sisustuskauplus Lartusi on peale neljakuust pausi avanud Rocca al Mare kaubanduskeskuses uue ja kaks korda suurema esinduskaupluse. Käesoleva nädala neljapäeval tähistati sündmust koos kohalike sisustusgurmaanidega ning juhatati sisse kauaoodatud jõuluhooaeg.
Lartusi uue poe avamine
Foto: Kalev Lilleorg

„Uuenenud Lartusist leiab kindlasti Eesti suurima Villeroy & Bochi tootevaliku,” tutvustab Lartusi asutaja Karin Mängel. „Samuti on meil täna esindatud suurim Alessi toodete valik.” Mängel lisab, et suure uuendusena on Rocca al Mare Lartusisse lisandunud vannitoamaailm, milles on esindatud sellised tuntud kaubamärgid nagu Blomus, Menu, Mette Ditmer, Hugo Boss, Meraki ja paljud teised. „Just armastatud Taani kaubamärgi Menu valik on saanud hulgaliselt täiendust ning meie Rocca al Mare kaupluses on kohapeal olemas ka palju Menu mööbli ja valgustite tootenäidiseid,” lisab ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070