Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2021

Zalando mitmekesisuse ja kaasamise raport: naiste osakaal tippjuhtkonnas ja IT valdkonnas on kasvuteel

Viimase aasta jooksul suurendas Zalando naiste osakaalu ettevõtte viiel tippjuhtimistasandil ja IT ametikohtadel, käivitati uued koolitusprogrammid juhtidele ning seadis edasised ambitsioonikad eesmärgid.
Foto: Zalando

Zalando, moe ja elustiili veebiplatvorm, avaldas oma mitmekesisuse ja kaasamise (inglise keeles Diversity&Inclusion) aruande „do.BETTER“, kus viidatakse ettevõtte 2021. aasta mais loodud D&I strateegia 12 konkreetsele sihile ning jälgitakse nende täitmise progressi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070