Autor: Merilin Merila • 16. november 2021

Kaupmehed ootavad jõuludeks lisakäsi: sel perioodil pakimahud suisa kahekordistuvad

Kiirel jõulude perioodil läheb abikäsi vaja nii kaupmeestel kui ka kulleritel. "Pakiautomaadi kuller teenindab ühel ringil keskmiselt 8-9 pakiautomaati ja selle ühe ringiga veab ta laiali umbes 600 pakki," ütleb Smartpost Itella kliendikogemuse juht Triin Parmsoo.
Foto: Liis Treimann

PHH Grupi, kuhu alla kuuluvad Kaup24 ja Hansaposti, tegevjuht Donatas Zalobaitis ütleb, et nende müügid kasvavad detsembris ligikaudu 2 kuni 3 korda. “Selle tõttu võtame iga aasta jõuluperioodiks tööle täiendavaid abikäsi,” ütleb Zalobaitis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700