Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2021

Maxima alustab senisest sügavamat koostööd Toidupangaga

Soovist vähendada toidu raiskamist ning teha veelgi suurema hulga Eesti inimeste jõulud rõõmsamaks alustab Maxima tänasest regulaarset koostööd Toidupangaga.
Teiste toiduainete kõrval hakkab Maxima annetama Eestis Toidupangale ka puu- ja juurvilju,
Foto: MAXIMA EESTI OU

„Mul on väga hea meel, et Maxima alustab Eesti Toidupangaga senisest suuremat koostööd. Pingutasime, et see saaks toimuda vahetult enne jõule, et teha nende Eesti inimeste jõulud rõõmsamaks, kellel on vähem võimalusi,“ rääkis MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700