Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2021

Peagi avatakse Raekoja platsil taas jõuluturg

„Ka sel aastal tuleb meie Euroopa parimaks tunnistatud jõuluturg, mis jääb avatuks kuni 2. jaanuarini," ütleb linnapea Mihhail Kõlvart.
Foto: Andras Kralla

„Ka sel aastal tuleb meie Euroopa parimaks tunnistatud jõuluturg, mis jääb avatuks kuni 2. jaanuarini. Saame lubada, et tallinlasi ja külalisi ootab sisukas ja mitmekülgne jõuluprogramm, et tuua jõulurõõmu, aga toetada ka vanalinna ettevõtlust. Jõulupuu – ja jõulumeeleolu koos sellega – jõuab Raekoja platsile juba homme. Ent selleks, et me saaksime kõik koos piirangutevabalt ja ühiselt jõuluaega nautida, on oluline, et hoiaksime praegust koroonaviiruse langustrendi," ütleb linnapea Mihhail Kõlvart.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700