Autor: Merilin Merila • 18. november 2021

Vaata, kui suur on vaktsineerituse tase suuremates jaekettides

Haigekassa avalikustas kõikide Eesti ettevõtete vaktsineerituse info. Vaata, kui suur on vaktsineerituse tase hetkel meie suuremates jaekettides.
Foto: Raul Mee

Kaubandusvaldkonnas on vaktsineerimine väga oluline, kuna paljud poetöötajad puutuvad kokku rohkel hulgal inimestega. Haigekassa avaldatud andmed näitavad, milline on olukord suurimate jaekettide hulgas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700