Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2021

Chaga Health ja Boost Yourself otsustasid ühineda

Chaga Health kaubamärgi omanik OÜ Chaga ja OÜ Boostme, kes on Eesti turul tuntud kui Boost Yourself, otsustasid ühineda. Ettevõtete ühinemisega luuakse Eestisse üks juhtivamaid rahvusvahelise ekspordivõimekusega wellness-ettevõtteid.
Chaga OÜ tegevjuht Siim Kabrits.
Foto: Pressimaterjalid

Nüüd on OÜ Chaga (Chaga Health) ja OÜ Boostme (Boost Yourself) otsustanud ühineda. OÜ Chaga omandab 100% OÜ Boostme osaluse ja OÜ Boostme investorid saavad osaluse OÜ Chagas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700