Autor: Maarit Eerme • 26. november 2021

Coop Eesti juht: keskendume enda tugevustele, kuid konkurentidel tuleb silm peal hoida

Täna on Coop Eesti eesmärgiks enda positsiooni hoida ning oma plaanidega edasi liikuda. Ettevõtte juhi Alo Ivaski sõnul ei saa liialt enesekindel kunagi olla ning konkurentsil tuleb silm peal hoida. „Me ei karda, aga me oleme kindlasti tähelepanelikud, kui kusagil piirkonnas on vaja teha midagi ekstra."
Coop Eesti juht Alo Ivask
Foto: Coop Eesti

Loe intervjuust, mida Coop Eesti Keskühistu juht Alo Ivask räägib suurte eesmärkide saavutamisest, rohepöördest, jaekaubandusturu seisust ja konkurentsist, tarbijate ostukäitumisest, tehnoloogia arengust, e-kaubandusest ning ka töötajatest ja palkadest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070