Autor: Merilin Merila • 29. november 2021

Prisma uus algatus aitab vähendada toiduraiskamist

Prisma proovis hiljuti katsetada uut lahendust, mille abil saaks päästa prügisse visatavaid puuvilju. “Sotsiaalmeedias kulutulena levinud info andis meile kinnituse, et meie kliendid teadvustavad väga hästi keskkonnaga seotud vastutustundliku ettevõtluse teemasid," ütleb Prisma sisuturundusjuht Liina Karron.
Foto: Erakogu

Prisma sisuturundusjuhi Liina Karroni sõnul sündis algatus igapäevastest tähelepanekutest. “Müügis olevate puuviljade seas tekib alati mingi hulk selliseid vilju, mis mingil põhjusel jäävad seisma ja millele eelistatakse värskema ja veatuma välimusega vilju. Samas on need viljad täiesti söögikõlbulikud, seega ei ole mõtet lasta neil seni seista, kuni need maha kandma ja ära viskama peab,” ütleb Karron.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700