Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2021

Tallinnas avati esimene Wolt Market

Wolt Market avas Tallinnas oma esimese pilvepoe. Toidupoe tegevusmudel eristub senisest turust kiire tarnega, sest kinnitatud tellimuse kaup tuuakse esialgu kohale vähem kui 30 minutiga ja peagi isegi 15-20 minutiga.
Foto: Pressimaterjalid

Wolt Marketi valikus on lai valik tooteid, mille seas on nii igapäevane toidukaup kui ka erinevad kodutarbed nagu näiteks patareid ja beebitarbed. Inimestel on platvormil võimalik anda teada oma soovitud toodetest, mida senisesse sortimenti lisada. Seega täieneb tootevalik veelgi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700