Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2021

Kantar Emor: üldine ostmine e-kanalitest hakkab lähenema kevadisele tipule

Internetist ostmine on novembrikuise e-kaubanduse trendiuuringu andmetel kasvanud järk-järgult alates juunikuust ning hakkab lähenema juba kevadisele tippajale.
Foto: Liis Treimann

E-ostjate osakaal oli kõige kõrgem tänavu märtsis (küsitlus aprillis) – siis näitasid trendiuuringu andmed, et viimase kuu jooksul on e-kanalitest ostnud 65 protsenti elanikest. Suvise languse järel on e-ostmine tasapisi kasvanud, jõudes novembriks 59 protsendi tasemele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700