Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2021

Uudne lähenemine ootejärjekordade vähendamiseks: Elisa kutsub nüüd ootajad tööle kandideerima

Olukorras, kus uute töötajate leidmine on tänases hetkes kandideerijate vähesuse tõttu ettevõtete jaoks muutunud järjest raskemaks, on Elisa välja töötanud uudse kommunikatsioonikanali ja -sõnumi: selle asemel, et esinduses või kõneootejärjekorras koos teistega oodata, võiks liituda esinduse või klienditeenindustiimiga ja aidata teeninduskvaliteeti veelgi tõsta.
Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina
Foto: Kristjan Madalvee

“Kutsume nüüd Elisa esindustes viibivaid inimesi ekraanidel kuvatavate teadetega oma meeskonnaga liituma, niisamuti kõlavad automaatsed üleskutsed kõneootejärjekorras olevatele inimestele, kui järjekorrad on tavapärasest pikemad,” ütles Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070