Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2021

Pipedrive’i tehnoloogiajuht Sergei Anikin annab pärast kaheksat aastat teatepulga üle

Kaheksa aastat Eesti päritolu müügijuhtimise ettevõttes Pipedrive tehnoloogia valdkonda tüürinud Sergei Anikin lahkub ametist ning annab uuest aastal teatepulga üle Deloitte’i innovatsioonikeskuse Next juhile Agur Jõgile.
Agur Jõgi
Foto: Pipedrive

Sergei Anikini sõnul on tema teekond Pipedrive’is jõudnud loomuliku lõpuni. “Liitusin Pipedrive’iga kaheksa aastat tagasi, kui siin töötas 25 inimest. Olen tänulik selle usalduse ja võimaluse eest olla võtmerollis ühe ükssarviku kasvatamisel. Need aastad on pakkunud palju põnevust ja õppetunde ning sain end proovile panna valdkondades väljaspool oma mugavustsooni, olles Pipedrive’i kaas-tegevjuhi rollis ning vastutades ühel hetkel IT-valdkonna kõrval ka müügi ja klienditoe eest,” sõnas Anikin. “Kaheksa aastat ühes ettevõttes, eriti IT-valdkonnas, on ülipikk aeg. Tunnen, et mul ei ole enam seda indu, et järgmist etappi täie pühendumusega kaasa teha. Seepärast otsustasingi anda oma üle 400-liikmelise tiimi üle Agurile, kelle juhtimisel alustab ettevõte järgmist ambitsioonikat kasvufaasi.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700