Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2021

Uute sõiduautode turul jätkus kerge langus

Novembris jätkas Eesti uute sõiduautode turg languses, aga see oli siiski tunduvalt väiksem kui oktoobris, teatas AMTEL.
Toyota hoiab Eesti autoturul esikohta nii markide kui mudelite arvestuses.
Foto: Andres Haabu

Eestis müüdi novembris 1441 uut sõiduautot, mis jäi eelmise aasta novembri tulemusele alla 4,2%. Samas püsib 11 kuu kokkuvõttes uute sõiduautode müük plusspoolel – kokku on antud klientidele üle 21 313 uut sõiduautot, mis ületab möödunud aasta sama perioodi müügitulemuse 23,3%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700