Autor: Kaubandus.ee • 13. detsember 2021

Venipaki uus logistikajuht tuli Omnivast

Rahvusvahelise pakiveofirma Venipak uus logistikajuht Eestis on Artur Parv, kes enne seda töötas Omnivas logistika ja operatsioonide valdkonna juhtivatel positsioonidel.
Venipaki Eesti logistikajuht Artur Parv.
Foto: Venipak

„Pakiäri, e-kaubandus, logistiliste protsesside tehnoloogiline arendamine ja automatiseerimine on minu südameasi. Venipakiga liitumine on väga motiveeriv, sest tegu on Baltimaade ambitsioonika paki- ja kaubalogistika ettevõttega, millel on kõik eeldused esitada Eestis tõsine väljakutse suurimatele turuosalistele,“ ütles Parv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070