Autorid: Priit Pokk, Aivar Hundimägi, Maarit Eerme, Merilin Merila • 16. detsember 2021

Kaubanduse TOP 148 suurimat dividendide võtjat

Äripäev koostas ka sel aastal traditsiooniliselt Dividendide TOPi ehk ettevõtjad reastati selle järgi, kui palju nad teenisid eelmisel aastal omanikutulu. Tabelist leiab ka kaubandusettevõtete omanikke. Vaata, kes sel aastal tabelisse mahtusid.
Andres Järving
Foto: Arno Mikkor

Kaubanduse dividendide TOPi esimene koht, kuid üldises tabelis 8. koht kuulub Andres Järvingule. Järving teenib dividenditulu valdusfirmast Probus, mis on NG Kapitali üks omanikke. Viimane omakorda on NG Investeeringute ehk Tallinna Kaubamaja, Liviko, Balbiino, Kitmani jt firmade omanik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700