Autor: Kaubandus.ee • 16. detsember 2021

Tradehouse ostab Jane Iredale kosmeetikabrändi ametliku maaletooja Apellis’e

Apellis on Jane Iredale kosmeetikabrändi ametlik maaletooja ning ilu- ja kosmeetikatoodete jae- ja hulgimüüja. Eestis tegeleb Apellis (täpsemalt Apellis EE) ainult ilu- ja kosmeetikatoodete hulgimüügiga. Tehingu tulemusena kindlustab OÜ Tradehouse oma turuliidri positsiooni professionaalse ilu- ja kosmeetikatoodete jae- ja hulgimüüjana Eestis ning laiendab haaret Soomes ja Baltikumis.
Foto: Pressimaterjalid

Koondumise tõi kaasa Apellis’e praeguste omanike soov müüa oma enamusosalus Apellis’es. Tradehouse näeb omakorda Apellis’e näol potentsiaalset võimalust tugevdada oma ilu- ja kosmeetikatoodete hulgimüügi tegevusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070