Autor: Kaubandus.ee • 28. detsember 2021

Prisma jõuluaja ostustatistika: traditsiooniliste jõulutoodete kõrvale on tekkinud uued lemmikud

Prisma jõuluaja ostustatistika näitab, et traditsiooniline toidulaud on muutumises ja et pühadeostud tehakse viimasel hetkel.
Prisma
Foto: Raul Mee

Tänavuse jõuluperioodi enimostetud toidukaubad olid mandariinid ja lõhefilee. "Jõulunädalal osteti Prismadest umbes 55 tonni mandariine, mis on pisut vähem kui eelmisel aastal. See-eest olid oluliselt suuremad teiste puuviljade nagu viinamarjade ja banaanide ostukogused. Lisaks lihale jõuavad jõululauale aasta-aastalt üha enam ka kala ja kalatooted, eriti lõhe," rääkis Prisma Peremarketi hanke- ja sortimendidirektor Kaimo Niitaru.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700