Autor: Riho Kirsipuu • 30. detsember 2021

Stockmann müüs Tallinna ja Riia kaubamajade kinnistud

Stockmann teatas kolmapäeva õhtul, et müüs Tallinna ja Riia kaubamajade kinnistud 87 miljoni euro eest Viru Keemia Grupile (VKG).
Tallinna Stockmanni peasissekäik.
Foto: Liis Treimann

VKG Investi tegevjuht Sten Pisang ütles, et mõlemad kinnistud on Eesti ja Läti pealinnades erakordselt hea asukohaga ning nad ootavad huviga edasisi investeerimisvõimalusi, et toetada Stockmanni põhitegevust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070