Autor: Kristjan Kurg • 10. jaanuar 2022

Mullune tehingubuum: ka kaubandusturul leidus tegijaid, kes julgelt laienesid

Näiteks haaras uut turuosa ilutoodete müügiga tegelev Tradehouse. Ettevõte ostis ainuosaluse firmades Apellis Eesti ja Apellis OY ning 40protsendilise osaluse ettevõttes Solveus UAB. Ostetud ettevõtted on Jane Iredale'i ilutoodete brändi edasimüüjad Baltikumis ja Soomes.
Tradehouse tegevjuht Laura Kuldkepp
Foto: Liis Treimann

Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp selgitas, et tehinguga sooviti Lätis ja Leedus laiendada müügivõrku ning Soomes laieneda professionaalsete kasutajate turul. Kuldkepp ei avaldanud tehingu hinda, kuid tõdes, et see jäi alla miljoni euro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070