Autor: Merilin Merila • 17. jaanuar 2022

Marati juht: sellist mõtet pole kordagi olnud, et ettevõtet pole võimalik päästa

“Sellist mõtet pole kordagi olnud, et Maratit pole võimalik päästa. Usk sellesse brändi on algusest peale olemas olnud,” ütleb Marat OÜ juht ja üks omanik Raul Saks.
Marat OÜ juht ja üks omanik Raul Saks.
Foto: Liis Treimann

Seda, miks Marat oli halvas seisus põhjendab Saks selliselt, et Marat polnud eesmärgipäraselt toimetanud juba pikki aastaid. “Ka ettevõtte heaolu ja käekäik sõltub sellest, et seal töötavatel inimestel on olemas motivatsioon ja nägemus sellest ja tahe seda äri arendada. Ju siis Maratil polnud seda väga selgelt pilti, kuhu jõuda tahetakse. Nii olidki kliendid ära kadunud, aastaid polnud enam tooteid arendatud jne. Olukord oli jah selline kummaline,” ütleb Saks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700