Autor: Kaubandus.ee • 19. jaanuar 2022

Kuidas kasvatada müügitulemusi tugeva klienditeeninduse abil?

Tele2 jõudis vaid aastaga klienditeenindusuuringus sideoperaatorite seas viimaselt kohalt esimeseks. Täna on neil uuringu andmetel on konkurentsitult parim klienditeenindus. Kuidas nad seda tegid?
Tele2 müügidirektor Aare Uusjärv
Foto: Tele2 Eesti

Tele2 müügidirektori Aare Uusjärve sõnul hakkas töö parima klienditeeninduse nimel peale juba 3 aastat tagasi. Just siis muudeti ka senist strateegiat. Esmalt küsiti endalt kolm küsimust – kas meil on tööl õiged inimesed, õiged klienditeenindajad? Kas me ettevõttena panustame nende arengusse piisavalt? Ja kas meie siseteeninduse tase on piisavalt kiire ja tasemel selleks, et esinduste klienditeenindus selle all ei kannataks?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757