Autor: Merilin Merila • 19. jaanuar 2022

Prisma maajuht: selle aasta märksõnaks on hinnatundlikkus

Prisma Peremarket Eesti maajuht Teemu Kilpiä räägib suurimatest murekohtadest kaubanduses, Prisma 2022. aasta plaanidest, tarbijakäitumise muutustest ja Lidli turule tulekust.
Prisma Peremarket Eesti maajuht Teemu Kilpiä.
Foto: Prisma Peremarket

Teemu Kilpiä sõnul on Prismal võimalik võrreldes teiste todukettidega pakkuda püsivalt soodsaid hindu sellepärast, et see on olnud nende strateegiline valik. “Ettevalmistavalt oleme tegelenud oma töö efektiivsuse tõstmisega, seda igas lülis. Samuti oleme loobunud lühiajalistest kulukatest kampaaniatest. Nende asemel soovime pakkuda stabiilselt odavaimat ostukorvi jaekaubanduses,” ütleb Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700