Autor: Merilin Merila • 21. jaanuar 2022

Mida ootavad kaupmehed aastalt 2022? VOL 3

Mida ootavad kaupmehed aastalt 2022? Loe, milliste ootustega lähevad uuele aastale vastu Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos ja Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos ootab uuelt aastalt ennekõike stabiilsust selles osas, et kaubanduskeskusi koroonapiirangute raames enam ei sulgetaks. “Teine oluline valdkond on tegevuskulude kasv, millest suure osa moodustavad energia hinnad ja tööjõukulud. Kindlasti on tugeva surve all meie üürnike marginaalid ja sellega seoses ka üürimaksevõime. Loodame, et head käibed jätkuvad ka 2022. aastal ja see leevendab tegevuskulude kasvu,” ütleb Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700