Autor: Kaubandus.ee • 25. jaanuar 2022

Starship Technologies sai Euroopa Investeerimispangalt ühe suurima rahastuslepingu

Maailma juhtiv pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Foto: Starship

Starship Technologies, maailma juhtiv autonoomse kojukandeteenuse pakkuja, teatas täna, 25. jaanuaril, et ettevõte on Euroopa Investeerimispangaga (EIP) sõlminud 50 miljoni euro suuruse kvaasiomakapitali lepingu.* EIP kvaasiomakapitali instrument on laen, mille tagasimaksed sõltuvad ettevõtte majandustulemustest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700