Autor: Kaubandus.ee • 28. jaanuar 2022

Toidupanga kaudu jõudis aasta jooksul abivajajateni 2856 tonni päästetud toitu

Toidupank jagas 2021. aastal abivajajateni 2856 tonni päästetud toitu, mis on eelmise aastaga võrreldes kasvanud 1000 tonni võrra. Abi jagati nädalas kesmiselt 13 654 inimesele, mis on 38% rohkem kui aasta varem. 2021. aasta päästetud toidu kogusest moodustas Rimi poolt annetatud toit 43%, mis tähendab 1240 tonni ja teeb Rimist Toidupanga suurima päästetud toidu annetaja.
Foto: Raul Mee

Enim annetati Rimi poolt Toidupangale puu- ja köögivilju, millele järgnesid saia- ja leivatooted ning kolmanda koha hõivasid lihatooted (vorst, pasteet jne).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700