Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2022

Toidupangaga liitunud Maxima kauplused aitasid esimestel kuudel 3000 peret

Kui mullu novembris alustas Toidupangaga koostööd 14 Maxima kauplust, siis lähikuudel kasvab eestimaalastele iganädalaselt toitu annetavate poodide arv 54ni. Eelmisel aastal annetas ettevõte 31 400 kilo toiduaineid, millest sai söönuks 3000 peret.
Esimese pooleteist kuuga võimaldas Maxima kauplustest annetatud toit katta 3000 pere toidulaua.
Foto: Maxima Eesti

„Arvestades, mis ühiskonnas toimub, on just praegu rohkem kui kunagi varem oluline aidata neid, kel on vähem võimalusi. Mul on hea meel näha, et lühikese aja jooksul on Toidupangaga liitunud Maxima kaupluste nii kiiresti kasvanud. Selle abil saame iganädalaselt aidata üha rohkem Eesti peresid,“ rääkis Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070