Autor: Kaubandus.ee • 3. veebruar 2022

Terminal Oil avas Pärnumaal uue teenindusjaama

Terminal Oil avas Tori lähedal Selja külas teenindusjaama ning valmistab ette lisaks olemasolevatele Uulu ja Ikla automaatjaamadele uue esinduse avamist Pärnu linnas.
Foto: Kaarsilla kinnisvara

Eesti pereettevõtte Terminal Oili tegevjuhi Jörgen Õiguse sõnul plaanitakse teenindusjaamade võrguga katta kogu Eesti ning praegu käib näiteks Lääne-Eestis töö edasise laienemise ettevalmistamisega. „Otsime ka oma esimesele Saaremaa teenindusjaamale parimat asukohta,“ lisas Õigus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700