Autor: Merilin Merila • 11. veebruar 2022

Facebooki müügigrupid on kaupmeestele pinnuks silmas

Facebookis tegutsevad mitmed müügigrupid valmistavad kaupmeestele muret, kuna nende arvates ei maksta asjaosalised korralikult makse. Müügigruppide administraatorid jäävad aga olukorra suhtes eriarvamusele.
Facebooki müügigrupid valmistavad kaupmeestele muret.
Foto: Pixabay

Didriksonsi brändi maaletooja Madis Rajando ütleb, et Didriksonsi edasimüüjad on MTA-ga ühendust võtnud. “Kindlasti segab selline grupp mõne Didriksonsi edasimüüja tööd ja tekitab nõrdimust, kui nende poes mõni inimene lihtsalt toodet proovimas käib. Samal ajal kui poemüüja maksab makse kaubanduskeskuse pinna eest jne,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070